Аксесоари за сауна

(93 продукти)

Сауните са чудесен начин да се отпуснете и да се подмладите след дълъг ден, а с подходящите аксесоари можете да издигнете преживяването в сауната на следващото ниво.

Евкалиптова есенция

Те правят използването на сауна още по-добро изживяване като парфюмната помпа смесва течния парфюм с парата от парогенератора. Това е хомогенна течност, която се смесва много добре с водата. Есенцията се добавя в кофа с вода и се поръсват горещите камъни с получената смес. Можете да избирате от различни видове аромати като мента, канела, евкалипт, портокал, цитрус и други. 

Хигрометър и термометър

Термометрите и хигрометрите са основни аксесоари за всяка сауна. Тези устройства измерват температурата и влажността в сауната, като ви позволяват да регулирате настройките според личните си предпочитания. Термометрите за сауна обикновено се монтират на стената и показват температурата в градуси по Целзий или Фаренхайт. Хигрометрите измерват нивото на влажност в сауната и ви помагат да се уверите, че то е в идеалния диапазон от 10-20%. 

Също така можете да разгледате продуктите печка за сауна, които са подходящи за малки и средни сауни. 

Аксесоари за сауна от HydroSpa

Предложенията от аксесоари за сауна на HydroSpa включват широка гама от различни есенции, есенции за парна баня, ментолирани кристали, ексфолиращи кремове, подглавници от борова дървесина, комплекти за хромотерапия, термохигрометри, дървени кофи, високоговорители и аудио системи, но също и камъни за нагреватели и вентилатори за сауна или хамам.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация