Шезлонги за басейн

(1 продукти)

Шезлонгите за басейн са неотделима част от обзавеждането на всеки плувен комплекс или домашен басейн. Те не само осигуряват комфорт и придават стил на пространството около басейна, но и предоставят място за почивка и релаксация след доброто плуване.

Видове шезлонги за басейн

Съществуват различни модели шезлонги, които отговарят на различни нужди и предпочитания. Класическите пластмасови шезлонги, например, са леки и се поддържат лесно и най-често се използват около публични открити басейни, тъй като позволяват бързо преместване при нужда, а и цената им е по-достъпна.

Има и шезлонги от текстил или плетиво. Те от своя страна предлагат по-голям комфорт и елегантност и често се използват около басейни в градината на дома или къщата за гости, тъй като се вписват естествено в средата, допълвайки усещането за комфорт. Предимство на тези модели е и това, че могат да се използват в релакс зоната в градината и независимо от басейна.

Много подходящи за публични басейни в хотели и СПА центрове са шезлонгите от полиетилен. Те са леки, често имат ергономичен дизайн, който предоставя изключително удобство за тялото, което неимоверно увеличава комфорта на плувците.

Шезлонги за басейн от Hydrospa

При нас ще намерите модели от полиетилен с висококачествена изработка. Те се предлагат в изключително стилния цвят антрацит с ефект на естествен камък. По поръчка може да бъде доставен и шезлонг в зелено, бяло, синьо, светло зелено, оранжево, череша, фуксия или лилаво.

Нашите шезлонги са продукт на италиански производител, имат висока устойчивост на UV лъчи, влага и сол, което ги прави подходящи и за басейни, разположени близо до морето. Към тези шезлонги могат допълнително да се закупят аксесоари като външна, вътрешна и плаваща опора и скоба за подводен монтаж, която да ги превърне в перфектната зона за релакс в басейна.

Едно чудесно предимство на тези шезлонги е техният ергономичен дизайн, съобразен с най- оптималната поза за релакс на човешкото тяло. Тяхната форма поддържа ключовите зони на тялото по начин, който позволява максимална отмора и комфорт.

Разгледайте и предлаганите от нас соларни душове, осветление за басейн и водопади и водни оръдия, които ще направят атмосферата още по-неповторима.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация