Допълващи вещества

(8 продукти)

От течност против варовик до неутрализатор на хлор-бром, тези добавки са пригодени да превърнат вашия басейн в кристално чисто пристанище на водна наслада.

Безпроблемна поддръжка за искрящ басейн

Постигнете несравнима чистота с нашите допълнителни вещества, които работят ръка за ръка с най-съвременните почистващи препарати за басейни. Тези динамични комбинации осигуряват безпроблемна поддръжка на всяко кътче на вашия басейн, гарантирайки искряща и привлекателна водна повърхност.

Почистване и избистряне: Разкриване на красотата под повърхността

Нашият асортимент излиза извън рамките на обичайното, като допринася за почистването и избистрянето на басейна. Тези вещества работят неуморно за отстраняване на замърсяванията, предлагайки прозрачна водна среда. Насладете се на красотата под повърхността, докато басейнът ви се превръща в привлекателно убежище.

Хармонизиране на химията на водата

Поддържането на перфектния баланс на химията на водата е от съществено значение за истински луксозното преживяване в басейна. Нашите допълнителни вещества действат като пазители на това деликатно равновесие, предотвратявайки проблеми като дисбаланс на pH и образуване на котлен камък. Потопете се във вода, която е не само привлекателна, но и нежна към кожата ви, създавайки хармонична синергия между басейна и вашето благополучие.

Предложенията на HydroSpa включват широка гама от допълващи вещества за третиране на водата в басейна, включително коректори за алкалност, разтвори против варовик, неутрализатори, но също така и морска сол, ако сте избрали третиране на водата чрез електролиза.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация