Автоматични покривала за басейни

(4 продукти)

Автоматичните покривала за басейни стават все по-популярни сред собствениците на басейни и за това има основателна причина. Тези иновативни устройства предлагат многобройни предимства, включително подобрена безопасност, енергийна ефективност и лекота на използване.

Какво представляват автоматичните покривала за басейни?

Този тип покривала са предназначени покриване и откриване на вашия басейн. Те са надземни твърди покривала с автоматична технология за разгъване. Управляват се от моторизирана система, която може да се контролира с дистанционно управление и работи безопасно при ниско напрежение.

Предимства на твърдото покривало

Поддръжка и Безопасност

Едно от основните предимства на автоматичните покривала е подобрената безопасност. Те могат да помогнат за предотвратяване на случайни удавяния, тъй като покриват целия басейн и могат да издържат теглото на малко дете или домашен любимец. Автоматичните покривала за басейни могат също така да помогнат за намаляване на разходите за поддръжка на басейна, като не допускат замърсявания във водата. 

Енергийна ефективност

Автоматичните покривала за басейни могат също така да помогнат за намаляване на разходите за енергия, като предотвратяват загубата на топлина и изпарението подобно на термо покривалото за басейн. Това означава, че можете да поддържате басейна си по-топъл за по-дълги периоди от време, без да се налага да използвате толкова много енергия за отоплението му.

Лесен за използване

Друго предимство на тези покривала е, че те са изключително лесни за използване. Само с натискането на един бутон можете да покриете или откриете басейна си за секунди, без да се налага да се борите с обемист капак или макара.

Автоматични PVC покривала

Автоматичните PVC покривала се предлагат в много форми и размери, намаляват изпарението и поддържат температурата на водата в басейна, намалявайки консумацията на вещества за обработка на водата и енергия за отопление на басейна. Те осигуряват безопасност, забавят растежа на водораслите, изискват минимална поддръжка и изглеждат добре. Системата е много надеждна и има висока плаваемост, а  електрическият им мотор е защитен.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация