Борд за басейн

(16 продукти)

Ако искате да добавите допълнителна елегантност и функционалност към басейна си, борда за басейн може да е точно това, от което се нуждаете. Тези камъни са декоративни и функционални и се използват за създаване на рамка по периметъра на басейна.

Какво представлява борда за басейни?

Изработени са от материали като естествен камък, бетон или тухла като се предлагат в различни форми, размери и цветове. Често се монтират по периметъра на басейна, за да създадат стилна и функционална граница подобно на каменните плочки за басейни.

Как се използва?

Бордюрите се използват за създаване на контур около басейна и могат да бъдат монтирани по различни начини в зависимост от дизайна и предпочитанията.

Имат висока устойчивост на замръзване и са подходящи за външен и вътрешен монтаж. Служат както за функционална, така и за естетическа цел, определят зоната на басейна и осигуряват безопасна и противоплъзгаща се повърхност. 

В допълнение към функционалните си предимства бордюрите придават и стилен вид на басейна. Те се предлагат в различни цветове и текстури, допринасят за по-елегантен вид на басейна, поддържат се лесно и са издръжливи на времето. 

Борд за басейни от HydroSpa

Предложението на HydroSpa за борд от композитен камък от каменни кариери в Югозападна Франция придава на вашия басейн елегантен вид, адаптиран към всеки стил, много лесен за поддръжка и много издръжлив във времето. Те са устойчиви на замръзване и не се хлъзгат и са подходящи както за външна, така и за вътрешна употреба.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация