Тестери за анализ на водата

(68 продукти)

HydroSpa разбира значението на поддържането на водата в оптимални параметри и затова представяме разнообразна колекция от тестери за анализ на водата. Потопете се в нашата широка гама, за да се снабдите с необходимите инструменти за точни измервания и информирани решения за грижа за басейна.

Балансирани води: Ключът към съвършенството на басейна

Хармоничната среда в басейна е синоним на кристално чиста вода и максимален комфорт за плувците. Ако сте се сблъсквали с тънкостите на притежаването на басейн, добре знаете, че постигането и поддържането на идеалния воден баланс е пътуване, което изисква прецизност. Тестерите за анализ на водата на HydroSpa са създадени, за да бъдат вашата пътеводна светлина, като гарантират, че водата във вашия басейн остава в рамките на определените параметри за оптимална химическа ефективност и удоволствие за плувците.

Многобройни възможности за тестване

Ангажиментът на HydroSpa за изключителна грижа за басейна е отразен в нашия богат избор от тестери за анализ на вода. Предложенията ни включват разнообразни тестери, включително:

Тестери за хлор

Измерват точно нивата на хлора, като гарантират, че режимът ви за дезинфекция е в правилната посока за безопасна и хигиенична среда в басейна.

Тестери за рН

Измерват киселинността или алкалността на водата в басейна - основен параметър, който влияе върху качеството на водата и комфорта на плувците. Получавайки представа за нивата на рН в басейна, можете активно да се справите с дисбаланса, като използвате гамата ни от pH коректори, за да гарантирате, че басейнът ви ще остане рай за удоволствие и чистота.

Тестери за алкалност 

Оценявайте алкалността на водата - съществен фактор за поддържане на стабилни нива на рН и цялостен баланс на водата.

Тестери за стабилизатори 

Определете концентрацията на стабилизатори като цианурова киселина, която е от решаващо значение за запазване на ефективността на хлора при излагане на слънчева светлина.

Цифрова прецизност и ръчен опит

Нашите тестери за анализ на водата се предлагат както в дигитален, така и в ръчен формат, като се съобразяват с избрания от вас стил на измерване. Дигиталните тестери за басейни предлагат бързи и точни показания с удобни за потребителя интерфейси, докато ръчните тестери осигуряват практическия опит, който много любители на басейни ценят.

Редовно тествайте водата в басейна си с помощта на усъвършенствани инструменти за анализ. Те не само помагат за регулиране на нивата на химикалите, но и за оптимизиране на работата на филтрите на басейна.

Цялостни решения за информирана грижа за басейна

Нашият ангажимент за съвършенство се простира отвъд самите тестери. HydroSpa предлага цялостен набор от реактиви и решения за калибриране, които гарантират точността и надеждността на вашите измервания. Ние разбираме, че постигането на балансирана вода в басейна е постоянно начинание, и нашите решения са съобразени с това да ви подкрепят по време на цялото ви пътуване към басейна.

Вашият път към уверено управление на басейна

Нашите тестери за анализ на водата ви дават възможност да получите информация, необходима за вземане на информирани решения относно грижата за вашия басейн. С HydroSpa до себе си ще се ориентирате уверено в сложността на химията на водата, превръщайки басейна си в убежище с неподправена чистота и удоволствие.

Поддържайте оптимално качество на водата с редовни тестове. Това не само удължава живота на помпите в басейна, но и подобрява цялостната циркулация и чистота на водата.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация