Доставка и връщане

*** Предлагаме безплатен транспорт за поръчки на стойност над 500 лв до 20 кг с доставка в зоната на покритие на Куриера.

Доставка на вашия продукт

Продуктите обикновено се изпращат в рамките на 1-2 дни след получаване на плащането и се изпращат чрез Еконт. Ако адресът за доставка е извън зоната на покритие, тогава оператор ще се свърже с вас по телефона или имейл, за да определи възможностите за доставка, които обикновено са: - лично вземане от най-близкия офис на Еконт - допълнителната цена ще бъде изчислена в зависимост от броя на допълнителни километри до адреса за доставка, разходите се поемат и заплащат от купувача.


Цената на доставката включва разходите за обработка и опаковане, както и разходите за пощенски разходи. Съветваме ви да групирате всичките си артикули в една поръчка. Не можем да групираме отделни поръчки, поставени отделно, така че разходите за доставка ще се прилагат за всяка. Рискът за доставка е ваша отговорност, но ние предприемаме специални мерки за защита на чупливи предмети. Имате и възможност да застраховате пакета.

Кутиите с големи размери и вашите артикули са добре защитени. За пакети, повредени след транспортиране, вие имате задължението да уведомите  куриера, а той има задължението да попълни и подпише протокола, така че всички дефекти в продуктите да бъдат описани от превозвача като се счита, че са възникнали след влизане в тяхно притежание.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация