Осветление за басейн

(51 продукти)

Осветлението за басейни включва осветителни тела в плувни басейни, спа центрове и джакузита. Те се предлагат в различни стилове, цветове и размери и могат да се използват както за функционални, така и за естетически цели.

Видове осветление за басейни

Срещат се три основни вида осветителни тела за басейни: с нажежаема жичка, LED и оптични влакна.

Модели с нажежаема жичка

Моделите с нажежаема жичка са традиционни подводни осветителни тела, които използват крушка, за да произвеждат светлина. Те са сравнително евтини, но също така са с по-малка енергийна ефективност и трябва да се подменят по-често от другите видове.

LED осветление за басейн

Светодиодните светлини са сравнително нов тип осветление за басейни, които са по-ефективни и дълготрайни от лампите с нажежаема жичка. Този LED прожектор използва клъстер от малки диоди, за да произвеждат светлина, и се предлагат в широка гама от цветове.

Оптични влакна

Светлините с оптични влакна използват сноп за предаване на светлината към подводното приспособление. Те са изключително ефективни и дълготрайни, но също така могат да бъдат по-скъпи от другите видове светлини за басейни.

Лампи за басейн

Лампите за басейни са чудесен начин да подобрите външния вид на басейна или спа центъра си, както и да осигурите функционално осветление за нощно плуване. Те могат да се използват за подчертаване на определени характеристики на вашия басейн като водопади, фонтани, пързалки или дюзи на спа центъра, или за създаване на уникален светлинен ефект в басейна. Когато избирате осветление за басейн, е важно да вземете предвид фактори като енергийна ефективност, издръжливост и цена.

Нашите предложения за осветление за басейн

Предложенията на HydroSpa включват широка гама от системи за осветление на басейни, както LED, така и халогенни, както и аксесоари, необходими за пускане на системите в експлоатация и резервни части. Можете да избирате между трансформатори с различна мощност на зареждане, модулатори за дистанционно управление и контролни панели.

Новите технологии осигуряват подобрен живот на крушката с повишен интензитет на светлината при същата консумация на енергия. С осветителните системи ще можете да се наслаждавате на басейна през нощта, а освен това дворът ви ще получи специален дизайн.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация