Програматори за напояване

(3 продукти)

Програматорите за напояване са интелигентни устройства, които правят революция в начина, по който поливате растенията си, ви дават възможност да персонализирате управлението на градината.

Безпроблемно персонализиране за всяка зона

Нашите програматори за напояване ви позволяват да създавате отделни зони за поливане, съобразени с уникалните нужди на различните растения и части от градината ви. Независимо дали става въпрос за цветни лехи, зеленчукови площи или тревна площ, всяка зона получава персонализиран режим на поливане, който насърчава оптималния растеж и здраве.

Лесно опазване на водата

Благодарение на усъвършенстваните сензори и интелигентността, базирана на метеорологичните условия, тези устройства регулират графиците за поливане въз основа на условията в реално време, като предотвратяват прекомерното поливане и оптимизират използването на вода. Допринесете за устойчивостта на околната среда, като същевременно поддържате процъфтяваща градина.

Интуитивен контрол на върха на пръстите ви

Поемете контрола върху хидратацията на градината си с лекота. Тези устройства разполагат с удобни интерфейси, които ви позволяват безпроблемно да задавате, регулирате и наблюдавате графиците за поливане. Независимо дали сте вкъщи или далеч, функциите за отдалечен достъп гарантират, че градината ви ще остане перфектно хидратирана, адаптирайки се към вашия график и начин на живот.

Сезонни настройки за целогодишна грижа

Програматорите за напояване разполагат с настройки за сезонно регулиране, които автоматично адаптират графиците за поливане към променящите се метеорологични условия. Осигурете на градината си идеалната целогодишна грижа, като насърчавате устойчивостта и жизнеността на всяко растение.

Прецизност на капковото напояване

Съчетайте интелигентността на програматорите с прецизността на капковото напояване. Нашите системи работят безпроблемно заедно, като гарантират, че всяка капка вода достига до предназначението си, насърчавайки ефективността на използването на водата и здравето на вашите растения.

Отлично поливане и универсалност  

За зони, изискващи широк обхват, нашите програматори за напояване се интегрират безпроблемно с пръскачки за поливане. Безпроблемно превключвайте между капково напояване и спринклерни системи, осигурявайки гъвкави решения за поливане на различни части от градината.

Програматорите за напояване HydroSpa ви освобождават от стреса и притесненията при поливане на вашата градина. Те се предлагат в 1, 4 или 8 станции и модулът може да бъде инсталиран без захранване на контролера във всеки наличен слот. Корпусите са издръжливи, напълно херметични и потопяеми. Използвайте планировчиците за напояване и се насладете на зелена и добре поддържана градина без твърде много притеснения.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация