Печка за сауна и оборудване

(32 продукти)

Оборудването за сауна е от съществено значение за създаването на перфектното изживяване в сауната, а печката за сауна е един от най-важните компоненти. 

Какво представлява печката за сауна?

Това е устройството, което произвежда топлина за сауната, обикновено е изработено от неръждаема стомана и е проектирано да издържа на високи температури и влажност. Подходящи са за малки и средни сауни с голям контейнер за подреждане на вулканични скали.

Как се използва?

Някои от печките нямат вградено управление и изискват отделен блок или външен контролен панел за работа. Те разполагат с пространство за полагане на вулканични камъни и това осигурява оптимално отделяне на топлина. Подобно на парогенераторите за парна баня, печките също отделят пара при поливане на камъните с вода. Често се монтират на стената на сауната и така разпределението на топлината е по-равно и бързо. 

Табло за управление на сауна?

Контролният панел за сауна е устройство, което позволява на потребителя да контролира температурата и нивото на влажност в сауната. Обикновено се намира извън помещението на сауната и може да се управлява с дистанционно управление или ръчно. Таблото позволява на потребителя да задава температурата, влажността и продължителността на сеанса в сауната.

Предложенията на HydroSpa включват най-съвременно оборудване за вашата сауна, като контролни табла със сензори за нагряване и защита от прегряване, нагреватели за сауна с или без вградено управление. Системите за управление, които предоставяме на клиентите, могат да се активират дистанционно, при желание могат да се използват както за сауни у дома, така и за такива в професионални съоръжения.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация