Електрически нагреватели за басейн

(86 продукти)

 

Басейните са популярен начин да се разхладите и освежите през летните месеци, но какво става, когато температурата започне да пада? За да се наслаждавате на комфортно и топло плуване през цялата година, е важно да обмислите инсталирането на нагревател за вашия басейн. 

Какво е електрически нагревател за басейн?

Електрическите нагреватели са вид системи за отопление на басейни или спа центрове, които използват електричество за затопляне на водата. Те са популярен вариант, тъй като са сравнително евтини за инсталиране и могат да бъдат по-икономични от други видове нагреватели за басейни, особено в по-топъл климат. 

Този тип нагреватели работят чрез преминаване на електричество през нагревателни елементи, които на свой ред загряват водата. Монтират се директно към циркулационната система на басейна и функционират на принципа на проточен бойлер.

Ефективност на ел нагревателите

Електрическите нагреватели за басейни са добър избор за СПА центрове, тъй като са по-евтини за закупуване от по-големите газови нагреватели или термопомпи. Освен това са лесни за инсталиране и поддръжка и не изискват газопровод или други специални връзки.

Те нaмиpaт пpилoжeниe пpи по-малки бaceйни, ĸaĸтo и тaĸивa, ĸoитo ce ползват пpи мнoгo ниcĸи външни тeмпepaтypи. Cъвpeмeннитe видове ел нaгpeвaтeли ca виcoĸoeфeĸтивни, лecни зa мoнтaж,  като са изpaбoтeни oт ycтoйчиви нa aгpecивни cpeди мaтepиaли. 

Ел нагреватели за басейни - HydroSpa

Електрически нагреватели на HydroSpa са произведени по най-новите работни стандарти в индустрията. Ще намерите нагреватели за всички видове плувни басейни, както надземни, така и вкопани, но също и за различни вместимости и размери.

Благодарение на предлаганите различни размери и стилове можете да изберете подходящия електрически нагревател за басейн, който да отговаря на вашите нужди, и да се наслаждавате на топло и комфортно плуване през цялата година.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация