Хидравлични роботи

(1 продукти)

Хидравличните роботи са устройства, които използват налягането на водата, за да се движат и почистват, както дъното, така и стените на басейна. Те обикновено са оборудвани с саморегулиращи се лопатки или четки, които изсмукват замърсяванията от повърхностите на басейна. Те се захранват от водния поток, създаден от помпата и филтърната система на басейна, така че не се нуждаят от външен източник на захранване.

Използване на хидравлични роботи

Такъв тип роботи за басейни могат да поддържат постоянна всмукателна мощ и да се навигира по всяка повърхност. В зависимост от типа повърхност, тези устройства могат дори да изкачват и почистват стени. Могат да работят самостоятелно, предлагат пълно почистване и покритие чрез предварително програмирани последователности. Подходящи са за надземни басейни и басейни с равен под. 

Видове роботи

​​Предложенията на HydroSpa включват широка гама от модели хидравлични роботи, проектирани с патентовани технологии за осигуряване на почистване на басейна по най-високите стандарти, независимо от формата, размера и вида на отпадъците. Освен това те са лесни за използване и инсталиране, като почистват всеки квадратен метър.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация