Соларни душове

(21 продукти)

Соларният душ за басейн е иновативно екологично решение, което използва слънчева енергия, за да предостави освежаващи и приятни изживявания и комфорт за ползвателите на басейна. Той е икономично и модерно допълнение към оборудването за басейн, което ще повиши популярността на публичните басейни и уюта на домашните.

Предимства на соларния душ

Соларните душове несъмнено имат предимства пред традиционните душове. За много потребители те вече са предпочитан продукт. А ето и основните плюсове, които един соларен душ предоставя.

Екологично и икономично решение

Соларният душ загрява водата чрез слънчева енергия, което автоматично изключва използването на газ или електричество. В този смисъл екологичният отпечатък от използването на това устройство е минимален и той ще бъде перфектно решение за потребителите, чувствителни на тази тема.

Не по-малко важна е икономичността на един соларен душ - още с поставянето си той започва да пести вашите ресурси, тъй като не черпи енергия от електрическата мрежа. В случаите, в които имате нужда от повече соларни душове, които се използват на ежедневна база, това може да бъде решаващо, а ефектът върху вашите финанси - значителен в дългосрочен план.

Бърз и лесен монтаж

Тъй като соларния душ няма сложен механизъм, той не изисква специални познания, за да бъде инсталиран. Така, вие можете да се сдобиете със соларен душ за много кратко време и да се наслаждавате на приятни преживявания около басейна си. Повечето модели са много лесни за преместване, тъй като не са обвързани с водопроводна система, което също е едно голямо предимство.

Дълготрайност и устойчивост

Дълготрайността и устойчивостта на соларния душ са резултат от висококачествените материали и прецизната изработка. Специално проектирани да издържат на външни атмосферни условия, тези душове имат висока устойчивост срещу UV лъчи, корозия и износване, гарантирайки ви по този начин добра възвръщаемост на инвестицията през годините и по-лесна поддръжка.

Разнообразие от дизайни и цветове

Едно голямо предимство на соларните душове е разнообразието от цветове и дизайни, които се предлагат. Те могат да отговорят на всеки стил и вкус, създавайки неподражаема атмосфера около басейна.

Видове соларни душове за басейни

Соларните душове биват подвижни и станционарни. Основната разлика е в начина, по който се закрепват и, както предполага името, едните могат да бъдат местени, а другите - не. Какъв соларен душ ще предпочетете зависи от вашите нужди. Ако купувате душа за градински басейн, може би подвижният тип ще бъде по-подходящ, за да можете да го преместите през сезона в зависимост от движението на слънцето.

Съвети за избор на соларен душ

Основните критерии, от които трябва да се ръководите при избора на соларен душ са мястото, на което ще го използвате и интензивността на употреба. В зависимост от това дали ще бъде монтиран навън или в затворено пространство, изберете модел с необходимите характеристики за устойчивост на условията на средата.

Колко интензивна ще бъде употребата пък ще ви даде насоки за капацитетът за вода, който ви е необходим. Басейн, който се използва от повече хора през сезона, ще изисква модели с по-голям слънчев колектор.

Модели соларни душове от Hydrospa

В онлайн магазина на Hydrospa ще откриете разнообразие от соларни душове, подходящи за различни нужди. Внасяме модели от италиански производители, които се отличават с модерен и функционален дизайн и изключително качество на материалите. Имаме душове с различна височина, в широка гама цветове и големина на слънчевите колектори. Както и винаги сме на линия, за да ви дадем съвет при нужда.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация