Строителни материали за сауна

(33 продукти)

Тук ще намерите всичко необходимо за изграждане и персонализиране на перфектната сауна. Нашата селекция от висококачествени строителни материали и врати за сауна ще ви помогне да създадете сауна, която е едновременно функционална и красива. 

Изграждане на сауна

Материалите, използвани за сауни, трябва да могат да издържат на високи температури и нива на влажност, без да се деформират или напукват. Изолацията помага да се задържи топлината в сауната и да се предотврати проникването на влага в стените. Обичайните изолационни материали, използвани за сауни, включват фибростъкло и каменна вата. При инсталиране на отоплителното тяло за сауна може да разгледате предложенията ни за печка за сауна. Последният етап от изграждането на сауна е монтирането на вратата.

Врата за сауна 

Нашите врати за сауна се предлагат в различни размери и стилове, за да отговарят на специфичните ви нужди. Предлагаме както традиционни, така и модерни дизайни, с опции за прозрачно или сиво стъкло, както и различни видове дървесина, които да подхождат на интериора на вашата сауна. Нашите врати за сауни са изработени от висококачествени материали и са проектирани да издържат на екстремните температури и нива на влажност на средата в сауната. 

При нас може да намерите и доста аксесоари за сауна, които да ви послужат при оформянето на перфектната за вас сауна.

Гамата от строителни материали за сауни на HydroSpa включва врати за сауни, изработени от различни материали, включително стъкло с дебелина 8 мм, подходящо за сухи сауни, където температурата е много висока, термично обработени дървени дъски за ламперия, подове и подове, вентили за вентилация, врати дръжки и тухли от хималайска сол за облицовка на стени, препоръчват се в сухи сауни, изкуствени солни мини или всяко друго пространство за релакс и възстановяване.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация