Декоративна мозайка

(2 продукти)

Ако искате да добавите елегантност и лукс към басейна си, декоративната мозайка може да е точно това, от което се нуждаете. Тя се използва от векове за създаване на сложни дизайни и шарки, а сега е популярен избор за проектиране на плувни басейни. 

Какво представляват декоративните мозаечни плочки за плувни басейни?

Декоративните мозаечни плочки са малки и плоски парчета, които са подредени в шарка или в друг тип дизайн. Те се изработват от различни материали, включително стъкло, керамика, порцелан и естествен камък. Когато се използват в плувни басейни, декоративната мозайка може да добави цвят и текстура, създавайки визуално зашеметяващ ефект.

Предимства и издръжливост

Те са изключително гъвкави и могат да се служат за създаване на широк спектър от дизайни и модели. Независимо дали искате да направите проста геометричен форма или сложен, многоцветен модел, мозаечните плочки могат да бъдат така подредени, че да се постигне желаният ефект.

Също така са невероятно издръжливи по подобие на плочките от естествен камък, като могат да устоят години наред на въздействието на вода, хлор и други химикали в басейна. Освен това те са лесни за поддръжка, като не изискват нищо повече от редовно почистване, за да изглеждат по най-добрия начин.

Разнообразие от модели в HydroSpa

Предложенията на HydroSpa включват богата гама мозаечни плочки, специално проектирани за басейн, водоустойчиви, устойчиви на действието на химикали и на замръзване. Ще намерите шарки в много форми и цветове, както и декоративна мозайка под формата на анимации или фризове. В допълнение към техническите предимства на използването на мозаечни плочки, друго предимство е яркостта. Той отразява светлината, дори ако изберете по-тъмни плочки, а визията ще бъде наистина специална, защото вашият басейн ще блести по уникален начин. Изберете мозаечни декорации за изключителен басейн!

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация