Закладни части

(186 продукти)

Проектирани с мисъл за удобство и гъвкавост, тези закладни части предлагат персонализиран подход към конфигурацията на басейна, като ви позволяват да създадете перфектното водно пространство, съобразено с вашите предпочитания.

Универсални конфигурации: Изградете своя басейн по свой начин

Нашите закладни части ви дават възможност да бъдете архитект на вашия оазис в басейна. Създавайте разнообразни конфигурации, независимо дали става въпрос за проектиране на сложни водни елементи, иновативни подредби на местата за сядане или оптимизиране на пространството за различни дейности. С помощта на сглобяемите части басейнът ви се превръща в динамично пространство, което се адаптира към вашите променящи се нужди и желания.

Лесна поддръжка и ремонти: Опростете управлението на басейна

Улеснете поддръжката и ремонтите без усилие с нашите закладни части. С тях можете лесно да разглобите и да отстраните проблема, без да нарушавате цялата структура на басейна. Този рационализиран подход към управлението на басейна гарантира, че поддръжката е лесен процес, свеждащ до минимум времето за престой и увеличаващ удоволствието от него.

Издръжливост и устойчивост на атмосферни влияния

Изработени от трайни материали и проектирани да издържат на различни метеорологични условия, нашите сглобяеми скимери за басейни са създадени, за да издържат. Независимо дали са изправени пред интензивната слънчева светлина, дъжда или променливите температури, тези компоненти запазват структурната си цялост, осигурявайки трайна основа за формата и функцията на вашия басейн.

Същото важи и за сифоните за басейн, които осигуряват ефективна поддръжка на басейна дори при трудни условия. 

Закладните части за басейн са изработени от най-висококачествени материали на топ дистрибутори като Hayward или Kripsol. Нашите предложения включват скимери с различни размери, както за бетон, така и за фолио, смукателни или изпускателни дюзи за басейн за стена или под, сифони с различни форми и размери и за няколко вида покрития, системи за насрещно течение, които могат да превърнат вашия малък басейн перфектен един за тренировки по плуване, също така ще намерите и хидромасажни аксесоари като пневматични бутони, регулатори на засмукване, ротационни дюзи за хидромасаж, но и други резервни части за ваната на басейна.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация