Хидромасажни вани

(16 продукти)

Хидромасажните вани са най-бързият и лесен начин да се отърсите от стреса на работния ден. Хидромaсажът влияе благоприятно на психологическото благополучие, премахва токсините натрупани през деня в кожата, а ползите му за мускулите и ставите са неоспорими. Една хидромасажна вана или потапяне в джакузи след уморителен работен ден ще ви даде и по-пълноценен и спокоен сън, така че на другата сутрин да сте готови за всяко предизвикателство.

Как работят хидромасажните вани

Хидромасажните вани работят с помощта на система от джетове и помпи, които циркулират и разпръскват водата. Джетовете изпускат водни потоци, масажирайки с тях тялото, а помпите регулират скоростта и интензивността на потока.

Регулируемите настройки на помпите позволяват на потребителя да персонализира преживяването си. Някои допълнителни функции, които може да има една хидромасажна вана, като различни режими на масаж, температурни настройки и автоматизирани програми, допринасят за оптималната работа и комфорт при използването й.

Видове масаж

Хидромасаж и аеромасаж

Масажите, които са включени стандартно във функциите на хидромасажната вана са хидромасаж и аеромасаж. В зависимост от цената и модела, има хидромасажни вани само с един от двата вида и такива, които комбинират и двата.

При хидромасажа дюзите са монтирани на стените на ваната и често предоставят възможност за управление на посоката на струята на изпусканата вода. Чрез регулация на количеството въздух постъпващ от специален вентил в дюзите можете да управлявате силата на струята, излизаща от тях.

Дюзите за аеромасаж са по-малки и най-често се монтират на пода на ваната. Те работят с помощта на въздушна помпа, която вкарва въздух в тях. Тази помпа може да има и функция за подгряване на въздушната струя.

Фокусиран масаж и вълнови масаж

Типовете масаж могат да се разделят и според насочването на водната струя. Така, в зависимост от модела хидромасажна вана, който сте избрали, може да се насладите на фокусиран масаж или вълнови масаж.

Фокусираният масаж включва регулируеми джетове, които могат да се концентрират върху конкретни области на тялото, като например гърба, шията или краката. Вълновият масаж използва различни джетове и настройки за да създаде вълнови движения във водата.

Функционалности и допълнителни опции

Сред функционалностите на хидромасажните вани ще откриете вградени отоплителни системи и озонова и UV система за пречистване на водата. Допълнителните функции включват вградени светлини, цветни терапевтични светлини, които осигуряват релаксираща атмосфера и спокойствие, автоматично дозиране на ароматерапевтични есенции и интегрирани звукови системи.

Видове хидромасажни вани

Стандартни хидромасажни вани за вграждане

Стандартните хидромасажни вани за вграждане представляват практично и елегантно решение за модерния интериор на банята. Ще откриете различни по форма и размери хидромасажни вани, съобразени с разнообразието от пространства, в които могат да бъдат поставени. Те са изработени от висококачествени материали, за да са устойчиви на влага и износване.

Самостоятелно стоящи хидромасажни вани

Самостоятелно стоящите хидромасажни вани представляват стилен и функционален акцент във всяка баня, добавяйки изтънченост и усещане за лукс. Те не са свързани със стените или пода, което позволява свободно разположение в пространството и лесна инсталация. Изработват се от висококачествени материали и обикновено имат богат набор от функционалности за максимален комфорт.

Модели хидромасажни вани предлагани в Hydrospa

В онлайн магазина на Hydrospa ще намерите богат избор от хидромасажни вани, подходящи за всеки вкус и нужди, както и качествено хидромасажно оборудване и аксесоари за хидромасажни вани. Предлагаме модели самостоятелно стоящи вани, комбиниращи аеро и хидромасаж, както и модели само с един от двата вида.

Хидромасажните вани, които ще откриете при нас са изработени от висококачествени материали и имат множество допълнителни функции като вградени системи за пречистване, LED светлини, аудио системи и каскади, функции за ароматерапия.

Разнообразието от брой въздушни струи, размери на ваните и седящи/лежащи места ги прави подходящи както за използване в дома, така и за СПА центрове и хотели.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация