Тъй като повечето от нашите продукти са предназначени за професионални инсталатори, специалистите на Hydrospa.bg могат да ви предложат безплатни телефонни консултации за инсталиране или въвеждане в експлоатация на поръчаното оборудване. Клиентите на Hydrospa.bg, които направят валидна онлайн поръчка на нашия уебсайт, могат да се възползват от следните предимства, промоции или оферти:

Безплатен транспорт
За поръчки над 500 лв, до 20 кг, транспортът е безплатен, в зоната на покритие и зоната на обслужване без допълнителни километри. Списъкът на населените места без допълнителни километри може да бъде разгледан на уебсайта: https://www.econt.com/find-office

Поръчка с отстъпка
Възползвате се от отстъпка в зависимост от стойността на поръчката: 3% за поръчки над 1000 лв,  5% за поръчки над 3000 лв, 7% за поръчки над 5000 лв. Отстъпките важат само за продукти, поръчани онлайн и не се акумулират с други отстъпки и промоции.

Безплатни консултации
Тъй като повечето от нашите продукти са предназначени за професионални инсталатори, специалистите на Hydrospa.bg могат да ви предложат безплатни телефонни консултации за инсталиране или въвеждане в експлоатация на поръчаното оборудване.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация