Плочки за басейни

(9 продукти)

Басейните са отличен източник на релаксация и забавление, а изборът на правилните плочки за вашия басейн може да окаже значително влияние върху естетиката, безопасността и поддръжката на басейна. 

Видове плочки за басейн

Плочките за плувни басейни се предлагат в различни цветове, форми и размери, като всяка от тях има своите уникални характеристики и предимства. 

Керамични плочки

Керамичните плочки са популярен избор за повърхности на плувни басейни поради своята издръжливост, гъвкавост и достъпност. Тези плочки се предлагат в различни размери, форми и дизайни и могат лесно да бъдат монтирани от професионални строители на басейни. Те са водоустойчиви, лесно се почистват и издържат на химикали, използвани при поддръжката на басейна.

Порцеланови плочки

Порцелановите плочки са изработени от по-плътна глина и са по-издръжливи от керамичните плочки. Те имат ниска степен на водопоглъщане и са устойчиви на петна и избледняване. Освен това се предлагат в широка гама от шарки и текстури, което ги прави отличен избор за дизайна на басейна.

Каменни плочки

Плочките от естествен камък са друг вариант за повърхности на плувни басейни. Те се предлагат от различни материали, като гранит, мрамор и др. Този тип плочки имат естествен вид и усещане, които допълват външната среда. Те също така осигуряват отлично сцепление, което намалява риска от подхлъзвания и падания около басейна.

Стъклени плочки

Стъклените плочки са модерен вариант за повърхностите на плувните басейни благодарение на своите блестящи и отразяващи свойства. Предлагат се в различни размери и цветове, а полупрозрачната им природа позволява на светлината да се отразява във и около басейна, създавайки красив и поразителен ефект. Освен това те са лесни за почистване и поддръжка.

Мозаечни плочки

Мозаечните плочки са малки плочки, които се предлагат в различни форми, подредени в шарки или дизайни, за да създадат уникален и привличащ вниманието ефект. Стъклената мозайка е универсална, издръжлива и водоустойчива, което я прави отличен избор за проектиране на плувни басейни.

С подходящите плочки вашият басейн може да се превърне в зашеметяващ и безопасен външен оазис за години напред.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация