Кепчета за басейни

(14 продукти)

Кеп за почистване на басейн

В HydroSpa ще намерите цялото необходимо оборудване, за да бъде вашият басейн винаги чист! Ако имате открит басейн, вероятно винаги сте имали проблем с падането на листа във водата. Отървете се от листата от водата с помощта на кепчета за отстраняване на отпадъците. 

Нашите предложения включват дълбоки или повърхностни кепове, изработени от висококачествени материали, с елегантен дизайн и голяма площ за събиране.

Видове кепчета за басейн

Сред предлаганите модели имаме кеп за листа, който е подходящ за класическа дръжка. Също така имаме модели с алуминиева рамка от качествен материал. 

Срещат се и кепчета за басейни с магнит за привличане на метални предмети от дъното. 

Кепчета за плитко и дълбоко

Повечето варианти се използват за дълбоко и са устроени, така че да могат да събират отпадъците от пода на басейна. Те са със специална форма, която ги прави още по-маневрени и събират утаени отпадъци.

Има и кепчета за басейни за плитки участъци, които събират плуващите замърсявания. Такива модели са лесни за монтаж и отстраняват по-едрите отпадъци.

Разгледайте и другите ни предложения за почистване на басейни, сред които едни от най-разпространените - почистващи роботи.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация