Четки за почистване на басейн

(14 продукти)

Плувният басейн може да бъде чудесен източник на забавление и релаксация, но също така изисква поддръжка, за да се поддържа чист и хигиеничен. Един от основните инструменти при този процес е четката за почистване на басейни. 

Какво представлява четката за почистване на басейни?

Тези четки са инструмент, който се използва за почистване на повърхностите на плувния басейн. Те разполагат с косъмчета и са предназначени за разхлабване и отстраняване на мръсотията, остатъците и водораслите от повърхностите. Четката може да се използва за почистване на страните, дъното и стъпалата на басейна, за да изглежда той чист и привлекателен.

Видове четки за почистване на басейни

При нас можете да избирате от различни видове четки за почистване. Един от най-популярните видове е класическата четка. Тя се използва за ръчно почистване на басейна, изработена е от пластмаса и може да се прикрепи към телескопична дръжка за басейн. Този тип четки са идеални за плувни басейни и джакузи.

Алуминиеви и гъвкави четки

Друг вид са гъвкавите четки, които са с гъвкава форма с цел достигане до ъглите на басейна или близо до места, където другите четки не могат. 

Алуминиевите четки са често срещан модел, който е снабден с алуминиева дръжка за по-голяма издръжливост. Гъвкавите четки също разполагат с алуминиеви рамки за осигуряване на повече здравина. 

Друг удобен вариант за почистване е кепче за басейн, което дори може да се включи в комплект с четка със същите функции. 

Имаме и богат избор от роботи за почистване на басейн, чрез които да поддържате водата чиста и хигиенична.

Спрете се на четки за почистване от HydroSpa

С четките за почистване HydroSpa вашият басейн винаги ще бъде чист и готов за използване. Ще намерите най-качествените продукти, които отговарят на всичките Ви нужди като почистващи четки, идеални за измиване на водопровода на басейна и джакузи, както и около скимери и стълби. Предлагаме също почистващи четки с извити ръбове за достигане до ъглите на басейна, четки за почистване, подсилени с алуминий. Също така и гъби за почистване с контейнер за препарат за ефективно почистване на стените и пода на басейна, като по този начин се отстраняват замърсяванията и петна.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация