Дозиращи системи

(17 продукти)

Поддържането на перфектния баланс на химикалите в плувния басейн е от съществено значение за поддържането му чист, хигиеничен и безопасен за плувците. Дозиращите системи за плувни басейни са отлично решение, което гарантира добавянето на точното количество химикали към водата в басейна.

Какво са дозиращите системи за плувни басейни?

Дозиращата система е машина, която автоматично дозира необходимото количество химикали в басейна в точното време. Тези системи се използват, за да се гарантира, че водата в басейна е правилно балансирана, като се намалява рискът от растеж на водорасли, образуване на бактерии и други вредни вещества, които могат да причинят дразнене на кожата, очите и дихателни проблеми.

Автоматичните дозиращи системи са модерни, ефективни и регулиращи що се отнася до поддържането на водата в басейна. Такъв тип система може да контролира компоненти като филтърна помпа или отопление на басейна.

Как работят дозиращите системи?

Те са предназначени да автоматизират процеса на добавяне на химикали в басейна. Тези системи се състоят от контролен блок, който обикновено се монтира на стената на помпеното помещение, и серия от помпи, които дозират химикали във водата на басейна.

Отчита се нивото на рН, нивата на хлор и други важни фактори, за да гарантира, че водата в басейна е винаги безопасна и чиста.

Помпите, използвани в системите за дозиране, са проектирани да работят с различни видове химикали, свързани са към блока за управление и функционират въз основа на програмата, зададена вътре.

Предимства на използването на дозиращи системи за плувни басейни

Системите за дозиране помагат за поддържане на постоянни нива на химикалите във водата в басейна, което гарантира, че водата е безопасна и чиста за плувците. Ръчното добавяне на химикали в басейна от своя страна може да отнеме много време и да е досадно. Системите за дозиране автоматизират този процес, като спестяват време и намаляват риска от човешка грешка.

Те са проектирани така, че да използват енергията ефективно, което намалява разходите за експлоатация на системата и намаляват риска от прекомерно или недостатъчно дозиране на химикали.

Системи за дозиране от HydroSpa

Автоматичните системи за дозиране на HydroSpa ви помагат да забравите за стреса от измерването и ръчното добавяне на вещества за пречистване на водата във вашия плувен басейн. Автоматичните дозатори за хлор, както и системите за анализ и контрол на хлор и pH, използват най-съвременни технологии за измерване и калибриране на пропорционалната дозировка на веществата, въведени в басейна, и за поддържане на водния баланс във вашия басейн.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация