Електронни роботи за басейни

(5 продукти)

Електронните роботи са автономни устройства, които са предназначени за почистване на плувните басейни. Те използват усъвършенствана технология, за да се движат из басейна и да откриват и отстраняват замърсявания и отпадъци. Тези устройства обикновено са оборудвани с комбинация от четки и скрубери, които работят заедно за почистването. Повечето роботи за басейни от подобен тип не използват филтри или торби за съхранение на отпадъците, а попадат в прозрачен контейнер.

Функции на електронните роботи

Те използват модерна технология за придвижване по всякакви повърхности и чрез ролките си за променлива скорост могат дори да се изкачват по стените на басейна. Много от тях се управляват удобно с помощта на мобилно устройство и безплатно приложение за най-популярните операционни системи. Изваждането от водата е също толкова лесно като обикновено става след предварително конфигурирания цикъл на почистване.

Видове електронни роботи за басейни

Предложенията на HydroSpa включват широка гама от електронни модели роботи за почистване на басейни, базирани на най-съвременни технологии за изчисляване на размера на вашия басейн, също така почистването се осъществява по най-ефективния начин по отношение на качество и време. В допълнение, те са подходящи както за обществени, така и за частни басейни, с предварително зададени методи на почистване, които включват стени, под и водна линия.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация