Клапан за поливане и аксесоари

(5 продукти)

От контролирането на водния поток до оптимизирането на вашата система за капково напояване - нашата гама от аксесоари ви дава възможност да адаптирате режима си на поливане с финес. Разгледайте нашата колекция и открийте как HydroSpa може да превърне поливането ви в ефективно и майсторско преживяване.

Овладяване на водния поток

Ефективното напояване зависи от способността ви да управлявате водния поток с прецизност. Клапаните за поливане ви предоставят необходимите инструменти за управление на разпределението на водата, като гарантират, че всеки сантиметър ще получи заслуженото внимание. 

Силата на оптимизацията на капковото напояване

Нашите аксесоари разширяват функционалността си в сферата на капковото напояване, като подобряват работата на вашата система. Чрез интегрирането на нашите клапани вие прецизирате настройката си за капково напояване, като доставяте вода директно до корените на растенията с минимални загуби. Изпитайте удовлетворение от подхранването на вашия пейзаж с максимална ефективност.

Качеството се среща с устойчивостта

Клапаните за поливане са нещо повече от инструменти - те са ангажимент за качество и устойчивост. Нашите продукти са изработени така, че да са устойчиви, което гарантира, че инвестицията ви ще издържи проверката на времето. 

Доставката на клапани и аксесоари за напояване на HydroSpa включва регулатори на налягането, соленоидно реле за електромагнитен клапан, но също така и бърз конектор. 

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация