pH коректори

(5 продукти)

Сред разнообразните ни предложения централно място заема гамата ни от коректори на рН, които играят жизненоважна роля в поддържането на перфектния воден баланс за здравето и чистотата на вашия басейн.

Разбиране на значението на баланса на рН

Правилният рН баланс е основен аспект на химията на водата, особено при поддържането на добре функциониращ басейн. Нивото на рН измерва киселинността или алкалността на водата по скала от 0 до 14, като 7 е неутрално. Поддържането на подходящ диапазон на рН не само повишава комфорта на плувците, но и оказва значително влияние върху ефективността на други химикали в басейна, като например хлор и дезинфектанти. 

Постигането на перфектния рН баланс във вашия басейн надхвърля обикновената химия на водата; става въпрос за създаване на среда, в която всяко потапяне е освежаващо. Нашите pH коректори не само гарантират безопасността на водата, но и играят важна роля в почистването и избистрянето на басейна, предлагайки водно убежище за вашето удоволствие.

Взаимодействие между pH и хлора

За тези, които използват хлор като основен дезинфектант, постигането и поддържането на правилното ниво на рН е от първостепенно значение. Ефективността на хлора е тясно свързана с нивото на рН на водата. Ако рН се отклони от оптималния диапазон, той може да стане по-малко ефективен при унищожаването на вредните микроорганизми, което може да доведе до влошаване на качеството на водата.

Възможности за корекция на рН в HydroSpa

HydroSpa предлага богат избор от коректори на рН, за да задоволи уникалните нужди на вашия басейн. Нашата продуктова гама обхваща както минус, така и плюс коректори на рН, което ви осигурява гъвкавост при регулиране на рН според нуждите. Независимо дали водата ви е твърде кисела или твърде алкална, нашите pH коректори са пригодени за ефективно отстраняване на дисбаланса.

Течни и твърди формулировки

HydroSpa представя както течни, така и твърди варианти на pH коректори. Нашите течни pH коректори предлагат бърза дисперсия и безпроблемно смесване, идеални за бързи корекции на pH. От друга страна, нашите твърди pH коректори предоставят удобно решение за постепенна и контролирана промяна.

Предимства на pH коректорите HydroSpa

Здраве на водата

Чрез поддържане на оптимален рН баланс коректорите на HydroSpa допринасят за привлекателна, кристално чиста и безопасна за плувците вода.

Ефективност на химикалите 

Правилното ниво на рН гарантира, че хлорът и другите препарати за басейн работят ефективно, като предлагат оптимална дезинфекция и хигиена.

Комфорт за плувците 

Балансираното рН на водата допринася за комфорта на плувците, като предотвратява раздразненията на кожата и очите, осигурявайки приятно плуване.

Партньор за цял живот на вашия басейн

В HydroSpa ние разбираме, че добре поддържаният басейн е източник на радост и релаксация. Нашите pH коректори са нещо повече от продукти - те са партньори за здравето и удоволствието от басейна ви през целия живот. Доверете се на ангажимента на HydroSpa за качество и иновации, докато пътувате към перфектно балансираната вода в басейна.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация