Скимер за басейн

(12 продукти)

Какво е скимер за басейн и защо е нужен?

Скимерът за басейн е важна част от филтрационната система на басейна. Той е допълнително устройство, което се монтира в горната част на стената на басейна. Главната функция на скимера е да улавя замърсявания на повърхността на водата като листа, влакна, насекоми и други частици, които в противен случай могат да се уталожат на дъното.

За по-едрите замърсители се монтира решетка, докато по-дребните плаващи частици се улавят от скимера. Без скимер има риск на повърхността на водата да се струпват замърсявания, което ще увеличи нуждата от почистване с кепчета за басейни, което е по-трудоемко.

С добър скимер, също така, подпомагате и оптималната работа на филтриращата система, както и условията за поддръжка на химическия баланс и комфорта на плувците.

Скимери за басейн от Hydrospa

В продуктовия ни каталог ще откриете разнообразие от скимери за басейни с различен дебит. Предлагаме скимери с различна големина на отвора, така че да защитите басейна си от различни по големина замърсявания. При нас ще намерите и скимери за басейни с различна конструкция - имаме скимери както за бетонни басейни, така и за басейни с фолио.

Разгледайте и другите ни продукти от категория оборудване за басейн, които ще ви помогнат да създадете перфектна водна среда за удоволствие на ползвателите. Свържете се с нас, ако имате нужда от консултация.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация