Резервни части за роботи за басейн

(32 продукти)

Роботите за плувни басейни са популярен и удобен начин за поддържане на чистотата на басейна. С течение на времето частите на вашия робот за почистване на басейн могат да се износят или да се повредят и да се нуждаят от подмяна.

Видове резервни части

Предлагат се различни видове резервни части, сред които филтри, водещи колела, релси, плаващи кабели, четки или захранвания. Те са подходящи и за предлаганите модели роботи, които HydroSpa предлага. Хидравличните роботи са автоматични и използват саморегулиращи се лопатки, а пък от своя страна електронните роботи за басейни почистват след предварително конфигуриран цикъл.

Четки 

Четките на вашия робот са от съществено значение за почистването на стените и пода на басейна. Предлагат се различни видове като например гумени, от PVC и дори четка от пяна. Последните са идеални за деликатни повърхности, гумените се използват за почистване на твърди повърхности, а тези от PVC за подобен тип облицовка.

Филтри

Филтрите на вашия робот за басейни служат за улавянето на замърсяванията и предотвратяването на повторното им навлизане в басейна. 

Кабели

Кабелите са от съществено значение за осигуряване на захранването и управлението на робота. Предлагат се различни видове кабели, като най-популярните при нас са плаващите. 

Захранващи устройства

Те отговарят за необходимото напрежение и ток за захранване на робота. Съществуват различни видове захранвания, като например захранвания за променлив ток и захранвания за постоянен ток.

От съществено значение е да изберете правилните резервни части за вашия робот, за да осигурите оптимална работа и дълготрайност. 

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация