Списък на продуктите с марка Sugar Valley

За да се насладите безопасно на използването на плувния басейн, трябва да осигурите почистването и обработката на водата в басейна с продукти на Sugar Valley по всяко време. Тук ще откриете решения за калибриране на pH на водата в басейна, най-съвременни системи за електролиза и йонизация, внимателно подбрани системи за хидролиза и различни аксесоари на Sugar Valley за обработка на водата в басейна.

Електролизните системи с Cu/Ag йонизация, избрани от специалистите на HydroSpa от гамата продукти за пречистване на вода Sugar Valley, комбинират ефективно най-популярните процедури за вода в басейна в една система. Двете третирания се допълват взаимно и повишават ефективността на получените резултати, като напълно премахват добавянето на хлор и химикали с флокулантно и алгицидно действие от басейна.

В допълнение, тези системи за пречистване на вода от гамата Sugar Valley непрекъснато произвеждат алгицидни, флокулантни и бактерицидни вещества, необходими за постоянното хигиенизиране на водата в басейна. Така водата се стерилизира непрекъснато, неприятните миризми се премахват, а ползвателите на басейна плуват при адекватни хигиенни условия.

Тук ще откриете и системите за пречистване на вода от гамата Sugar Valley, които използват хидролиза като метод за дезинфекция в комбинация с електролиза на солена вода с намалена соленост. По време на този работен процес водните молекули се разлагат на водород и кислород и по-късно се рекомбинират в дезинфекциращи агенти (H202, OH, O2, O3). Следователно водата в басейна се третира с помощта на химичните елементи във водата, озон и кислород.

Разчита се на ефективността на последно поколение системи за пречистване на вода Sugar Valley, които елиминират необходимостта от използване на хлор или други химикали, осигурявайки пълната екологична санитария на водата в басейна.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация