Каменни плочки

(3 продукти)

Тези плочки са идеални за използване във и около плувни басейни, като осигуряват елегантно и функционално решение за басейна, водни елементи и други зони около него. 

Какво представляват плочките от естествен камък за басейни?

Те са нарязани в еднакви размери и форми и се използват за широк спектър от приложения. Това включва подови настилки, стенни облицовки и в плувни басейни. Когато се използват около басейна, каменните плочки осигуряват трайна, противоплъзгаща се повърхност, която е едновременно привлекателна и функционална.

Предимства на плочките от естествен камък за басейни

На първо място, те са изключително стабилни и могат да издържат на дългогодишна употреба, дори в тежки условия като тези около басейна. Освен това са устойчиви на хлъзгане, което осигурява безопасна повърхност за плувците, дори когато плочките са мокри. Подходящи са и за ниски температури, както и за външен и вътрешен монтаж.

Плочките от естествен камък са гъвкави, като се предлагат в различни цветове, текстури и покрития. Това ги прави идеални за различни дизайнерски стилове - от модерни и минималистични до по-традиционни. Те не се нуждаят от поддръжка, а само от редовно почистване, за да изглеждат по най-добрия начин.

Някои бордове за басейни също са изработени от естествен камък, като се използват за създаване на контур около басейна.

Изберете плочки от HydroSpa

Плочките и камъните за басейн придават на вашия басейн елегантен вид, съобразен с всеки стил, лесни са за поддръжка и изключително издръжливи във времето. Каменните плочки са правилният избор за павиране на пространството около басейна. Както моделите от композитен камък, така и плочките в стил "Морбихан" имат висока устойчивост на замръзване и са подходящи за външен и вътрешен монтаж. Специалистите на HydroSpa ви очакват със съвети и препоръки относно наличните модели плочки за басейн.

Безплатна доставка над 500 лв
Връщане на продукти до 14 дни
Безплатна консултация