Коректор pH минус, твърд 8 kg  от Pool Guard справка CHS 10-8
  • Коректор pH минус, твърд 8 kg  от Pool Guard справка CHS 10-8

Коректор pH минус, твърд 8 kg

CHS 10-8
В наличност

44,59 лв. / бр.
с ДДС

За повече информация 0878 999 465

Kоректор pH minus (-), твърд 8 kg

Гранулирано съединение, което намалява pH на водата, когато е по-високо от 7,6. Това е от съществено значение за третирането на водата, уверете се, че кожата на плувците не е раздразнена поради pH, което не е неутрално.

Инструкции за употреба и дозировка:

Добавете 1,5 kg CHS-10 в 100 m3 вода, за да намалите pH с 0,2 единици. Тези дози са само за информация. Оптималната стойност на pH трябва да бъде между 7,2-7,6. Нивото на pH може да бъде измерено с помощта на комплекти за pH и хлор, проверявани два пъти на ден. Сложете необходимата доза в купа с вода и получената смес трябва да се разнесее върху цялата повърхност на басейна. Предпазни мерки R41 - Съществува риск от дразнене на очите. S2 - Съхранявайте на място, недостъпно за деца. S24 - Избягвайте контакт с кожата. S26 - В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно обилно с вода и потърсете медицинска помощ. 

PH е терминологията, използвана за изразяване на степента на киселина или основа във водата. Има Ph скала от 0 до 14 единици. pH = 7 показва неутрално ниво на водата. При стойност по-ниската от 7 единици, водата има киселинен характер. Прии стойност по-висока от 7, водата има характер на основа. За добра дезинфекция на водата в басейна, регулирането му е задължително. pH стойността между 7,2 и 7,6 показва, че имаме много чиста вода и ще благоприятстваме благосъстоянието на плувците в басейна. Небалансираното ниво на pH е донякъде синоним на висока консумация на дезинфектанти и дразнене на очите.

    Безплатна доставка над 500 лв
    Връщане на продукти до 14 дни
    Безплатна консултация